torsdag 19 april 2012

PechaKucha Night Luleå 18 april på Bistro Norrland

Åsa Wikberg Nilsson och Eva Elke

PechaKucha är en japansk snabbpresentationsteknik som ger möjlighet till spännande föreläsningar med flera talare under en och samma kväll. Fenomenet har spridit sig som en löpeld och finns nu i hundratals städer runt om i världen. Varje talare presenterar 20 bilder som var och en visas under 20 sekunder. Totalt blir det 6 minuter och 40 sekunder i strålkastarljuset innan det är dags för nästa person. Presentationerna blir koncisa, engagemanget hålls på topp och fler får möjlighet att framföra sina budskap. PechaKucha är ett lättsamt och bra format, som även tillåter svåra och allvarliga ämnen. Svensk Form är ambassadör för PechaKucha i Sverige och om du är intresserad av att delta som talare tveka inte att skicka ett mail till norrbotten@svenskform.se.




 Eva Elke presenterar "glimtar från några radioreportage"
 Staffan Preutz och Åsa Wikberg Nilsson. Staffan presenterar "vägen till utmärkelsen Design S". Staffans glasögon har fått utmärkelsen Swedish Design Award och visas på Kulturens hus den 14 april - 6 maj!
 Sara Svensson och Åsa Wikberg Nilsson
 Sara Svensson presenterar "Luleå Kommun i färg och form".
Vincent Säll och Jesper Nilsson Lars presenterar det tankeväckande bidraget "We love War", hur man kan förändra krigets metaprodukt med hjälp av design.

Gunnel Vidén och Åsa Wikberg Nilsson

Gunnel Vidén presenterar "Absurdism"

Maria Ahlqvist Juhlin berättar om "Interactive Print"

Ulf Lindgren är storfiskare och surströmmingsälskare - och gillar därför "god design"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar